Compress

Studio za oblikovanje, grafično pripravo in tisk.

compress flexo priprava

Vi vidite razliko.
Mi vemo, kako jo narediti.

Flekso

Fleksibilna embalaža od ideje do tiska.

Naša specializacija je fleksibilna embalaža. Načrtujemo in upravljamo vse izvedbene faze od idejne zasnove, oblikovanja, grafične priprave do končnega tiska. Naš cilj je optimizacija postopkov, zniževanje stroškov in vrhunski odtis.

Načrtujete razvoj embalaže?

Pri odločitvah glede embalaže je potreben temeljit strateški premislek, ki mora poleg oblikovanja, tržnih raziskav in nakupnih navad potrošnika, upoštevati tudi najsodobnejše tehnološke trende na področju tiska, razvoja embalažnih materialov in postopkov izdelave. S svetovanjem na osnovi 20-letnih izkušenj, inventivnega razmišljanja in poznavanja sodobnih tehnologij blagovni znamki zagotavljamo konkurenčno prednost.

Svetovanje pri razvoju fleksibilne embalaže

Vpliv dobro oblikovane embalaže na nakupno odločitev je nesporen. Prvi cilj dobrega oblikovanja je, da pritegne pogled – toda za nas to ni dovolj. Pogled je potrebno zadržati, vzbuditi radovednost in sprožiti nakupno odločitev. Ta tekma na trgovskih policah pa se zmaguje v podrobnostih. Naša strast je embalaža, ki vzbudi željo po dotiku. To je otipljivi rezultat, s katerim uresničujemo svoje poslanstvo.

Grafična priprava in oblikovanje fleksibilne embalaže

Embalaža je zbir različnih materialov, pri nanosih barve na različne podlage pa velikokrat lahko pride do občutnih odstopanj glede intenzivnosti, gostote in nianse barvnega tona. Z znanjem in izkušnjami na področju priprave in izdelave flekso tiskarskih form zagotavljamo konsistentno barvno okolje blagovne znamke in vrhunski odtis v različnih pogojih aplikacije in na najrazličnejših materialih.

Priprava in izdelava flekso tiskarskih form

Kristalno čiste, globoke in intenzivne barve, manjša poraba tiskarske barve, hitrejši tisk in sušenje, manj škodljivih vplivov na okolje in nižji stroški tiska. Z optimizacijo in inovacijami v vseh fazah razvoja, oblikovanja, grafične priprave in tiska embalaže poenostavljamo in pospešujemo postopke, znižujemo stroške in zagotavljamo najvišje standarde kakovosti. Naša strategija je kontinuirana inovacija in optimizacija.

Izvedba fleksibilne embalaže na ključ

Priprava

Brezhiben tisk na najširšem spektru materialov.

Grafična priprava in izdelava flekso tiskarskih form odločilno vpliva za kakovost končnega izdelka - pa naj gre za embalažo, katalog ali vizitko. Naša maksima je: Manj barve, hitrejši tisk, nižja obremenitev okolja in - vrhunski odtis.

Potrebujete zanesljivo izvedbo?

Kodak Flexcel NX certification Sistem Flexcel NX edini fleksografski sistem na svetu, ki omogoča reprodukcijo slike z datoteke na ploščo ena na ena (1:1), piksel za pikslom. Skrivnost vrhunskih rezultatov je skrita v kombinaciji tehnologije za osvetljevanje Squarespot, ločljivosti sloja toplotne osvetlitve in procesa osvetlitve brez kisika. Prednosti tehnologije Flexcel NX so predvsem enakomeren in poln barvni nanos, močni kontrasti in širok razpon barvnega spektra ter nižji stroški tiska.

GMG proofing solutions GMG-jev inovativni koncept barvnega upravljanja zagotavlja stabilnost, zanesljivost in predvidljivost barvnih rezultatov na različnih napravah in to ne glede na postopek in material tiskanja. GMG vzpostavlja tudi globalne standarde za digitalno zaščito in zanesljivo komunikacijo vseh, ki sodelujejo v procesih razvoja in tiskanja embalaže – naročnik, oblikovalec, fotograf, tehnolog, tiskar.

GlobalVision GlobalVision je programska oprema za digitalni pregled datotek, s katero zagotavljamo nadzor v vseh fazah priprave. Zaznava razlike med različnimi vrstami datotek, ki nastajajo v procesih od idejnega osnutka do izdelave tiskarkse plošče in na ta način opozarja na morebitna odstopanja, napake ali spremembe. Omogoča kreiranje poročil za pregled in odobritev na vseh stopnjah razvoja, priprave in tiska.

ISO 9001 za organizacijo podjetja ISO 9001 je globalni standard za sistem vodenja kakovosti. Določa zahteve za vzpostavitev, izvajanje in izboljševanje procesov, ki izpolnjujejo zahteve kupcev ter veljavne zakonske in regulativne zahteve. Certifikat dokazuje našo zavezo kakovosti, osredotočenost na zadovoljstvo in razvoj vzajemno koristnih odnosov s partnerji, strankami in zaposlenimi, sistemski pristop k vodenju in razvoju podjetja.

Dosežki

V sodelovanju s partnerji.

Najboljše rezultate dosegamo takrat, ko z vami sodelujemo od začetne zamisli do končnega odtisa. Zmeraj pa lahko vskočimo tudi v fazi grafične priprave, ki je za končni rezultat tiska bistvenega pomena.

Kako lahko sodelujemo z vami?

Compress

Poslanstvo. Strategija. Vizija.

Vrhunski odtis

Osupljive barve in odtis enak originalu je mogoče doseči le z vrhunsko tehnologijo in z ekipo visoko usposobljenih tehnologov, ki s svojim znanjem in izkušnjami znajo prednosti fleksotiska izkoristiti v popolnosti. Naše poslanstvo je vrhunski odtis.

Optimizacija & inovacija

Optimizacija postopov in uvajanje inovativnih tehnologij izdelave embalaže nam omogoča učinkovito procesiranje, zniževanje stroškov in doseganje najvišjih standardov kakovosti. Naša poslovna strategija je nenehna inovacija in optimizacija.

Zero Waste

Naše ambicije bodo vedno korak pred konkurenco, pa naj gre za kakovost, zanesljivost, ekonomičnost, varnost ali ekologijo. Svoj pogled usmerjamo v tehnologije trajnostnega razvoja in uporabo razgradljivih materialov. Naša vizija je Zero Waste.

T: +386 1 544 61 18
F: +386 1 544 61 19
E: sasa.kovacic@compress.si

Saša Mav Kovačič Grafična operaterka

T: +386 1 544 61 17
F: +386 1 544 61 19
E: rok.setina@compress.si

Rok Šetina Tehnični direktor

T: +386 (0)59 33 44 21
F: +386 1 544 61 19
E: nina.mohar@compress.si

Nina Mohar Grafična operaterka

T: +386 (0)59 33 44 22
F: +386 1 544 61 19
E: borut.pirman@compress.si

Borut Pirman Vodja klišarne

T: +386 (0)59 33 44 20
F: +386 1 544 61 19
E: julija.pugelj@compress.si

Julija Pugelj Grafična operaterka

T: +386 (0)59 33 44 47
F: +386 1 544 61 19
E: andrej.setina@compress.si

Andrej Šetina Grafični operater

T: +386 1 544 61 17
F: +386 1 544 61 19
klemen.mihelic@compress.si

Klemen Mihelič Direktor

Kontakt

Dobrodošli.

COMPRESS
oblikovanje in grafična priprava, d.o.o.

Letališka cesta 29
1000 Ljubljana, Slovenija

T +386 (0)1 544 61 17
F +386 (0)1 544 61 19

info@compress.si
Storitve
Certifikati
Fleksibilna embalaža
Naša ekipa
Naša ekipa