Legal notice

Terms of use

Vsebinski in grafični elementi na elektronskem naslovu compress.si so intelektualna lastnina Compress in zaščiteni po  Zakonu o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP). Vsebine na spletnih straneh compress.si so informativne narave in na voljo za uporabo v osebne in nekomercialne namene. Kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje, nepooblaščeno objavljanje ali  razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja Compress ni dovoljeno. Z obiskom spletnih strani compress.si potrjujete, da se strinjate s pogoji uporabe.

Varstvo osebnih podatkov

Zavedamo se pomena varstva osebnih podatkov, zato z vašimi podatki ravnamo skrbno, odgovorno in skladno s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Compress se zavezuje, da osebnih podatkov ne bo posredoval, posojal ali prodajal tretjim osebam in da bo osebne podatke varoval, hranil in obdeloval zgolj v okviru zakonitih pravnih podlag in izbranih namenov. Za marketinške namene bomo vaše podatke uporabljali le v primeru, če nam boste za to podali izrecno soglasje.

Elektronski obrazci na speltnih straneh compress.si zahtevajo, da vnesete osebne podatke: ime in priimek ali ime podjetja in vaš elektronski naslov. Te podatke uporabljamo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in so namenjeni izključno za nemoteno izpolnjevanje pogodbenih in zakonskih obveznosti Compress.

Compress avtomatsko zbira statistične podatke o uporabi in obiskanosti (google analytics) spletnih strani. Ti podatki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov, Compress jih uporablja izključno za evaluacijo in razvoj lastnega spletnega mesta.

Piškotki

Za hitrejše delovanje in boljšo uporabniško izkušnjo spletna stran Compress uporablja nekatere nujno potrebne piškotke (cookies). Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih pošilja spletno mesto in se shranjujejo v spletni brskalnik, ki do spletnega mesta dostopa. Če želite spremeniti način uporabe piškotkov lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika. Pri tem se morate zavedati, da z blokiranjem piškotkov lahko bistveno omejite funkcionalnost spletne strani.